Uvjeti korištenja EVA.hr stranica

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice www.eva.hr. Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s navedenim uvjetima korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice www.eva.hr u skladu s njima.

Dokumenti publicirani nawww.eva.hr ne smiju se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj internet stranici navedena.

Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internet stranici dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje vlasnika internet stranica www.eva.hr, odnosno tvrtke Akvilia Unio d.o.o.

Ova internet stranica ne sadrži znanstvena istraživanja o kvaliteti vodovodne vode na području Hrvatske i Slovenije, niti ne širi neistinite tvrdnje o kvaliteti vodovodne vode u svrhu promoviranja vlastitih proizvoda, te se ograničava od komentara svojih korisnika na kvalitetu i ispravnost vodovodne vode.

Vlasnik ove internet stranice poduzima odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internet stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove internet stranice. Vlasnik ove internet stranice time isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja sadržaja navedenog na www.eva.hr, kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internet stranice.

Ovaj internet stranica sadržava informacije trećih strana i linkove na druge internet stranice nad kojima Akvilia Unio d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način, uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo.

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice koju ste posjetili. Kolačići omogućuju jednostavnije korištenje budući da spremaju Vaše postavke za internetsku stranicu (jezik ili adresa) te ih pri ponovnom pokretanju iste iznova aktiviraju. Na taj način informacije su prilagođene Vašim potrebama i uobičajenim načinima korištenja.

Ova internetska stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala jednostavnije i bolje korisničko iskustvo.

Za sva dodatna pitanje u vidu uvjeta korištenja i privatnosti podataka, predlažemo da nas kontaktirate preko dostupne kontakt forme ili priloženih kontakt podataka.