EVA µVoda boca za alkalnu vodu

Prirodno dobivena alkalna voda - 9,0 pH

Stavite μVoda® sferu u bocu, ulijte vodu iz slavine i pričekajte 10 do 15 minuta kako biste dobili alkalnu vodu.

Vaša alkalna voda vrijednosti između 8,5 do 9,0 pH je spremna za piće.

Pomaže tamo gdje najviše treba - u prirodnoj detoksikaciji organizma i bori se protiv kiseline (od usta do želuca) uzrokovane svakodnevnim stresom, hranom, zagađenjem, itd. Održavajte pH vrijednost organizma na optimalnoj razini, uz svakodnevne društvene i poslovne aktivnosti.

S volumenom od 250 mL, svoju µVoda® bocu možete nositi svugdje! Na posao u ured, izlazak s prijateljima ili u teretanu, µVoda® je uvijek uz Vas i trenutno nudi zdravu i prirodno dobivenu alkalnu vodu koja dokazano neutralizira učinke nakupljanja kiseline u tijelu - glavnog uzroka svih bolesti i slabosti organizma.

Isprobajte praktičnu µVoda® bocu koja stane u svaku torbu, a može se koristiti s vodom iz vodovoda ili profiltriranom vodom iz EVA Fontaine filtera, te se vrlo jednostavno održava.

Osnovni i posve prirodni minerali sadržani u okrugloj µVoda® keramičkoj sferi zadržavaju svoja svojstva u potpunosti, a istovremeno keramika uklanja štetne mikrobe i voda se obogaćuje kisikom - što znači da pH vrijednost vode postaje lužnatija, dok ju antibakterijska svojstva pročišćavaju. Takva voda ujedno ima snažnan hidratacijski i antioksidativni učinak.

Upravo zahvaljujući prirodnim materijalima unutar sfere, voda se alkalizira i pH vrijednost vode u svakom trenutku možete testirati pH tester trakicama.

CIJENA

 

sfera

Što je unutar μVoda® sfere?

Sfera sadrži isključivo prirodne tvari, pomoću kojih antibakterijski pročišćava vodu i alkalizira:

  • Magnezijska keramika: daje vodi lužnati pH (zbog izvora vodika).
  • Mikro-srebro keramika: napravljena od prirodnog srebra, ova netoksična tehnologija ima učinkovita antibakterijska i antifungalna svojstva.
  • Crni turmalin: ima pročišćavajuća svojstva.
  • Pi keramika: revitalizira vodu i održava njenu pokretljivost kada se koristi s vodom iz EVA Fontaine filtera.
  • Crvena glina: poznata je po svojoj visokoj koncentraciji elemenata u tragovima i čini pH lužnatijim (omekšava vodu). Ima jaka filtrirajuća svojstva (protiv teških metala). Crvena glina se često koristi kao prirodni lijek za osjetljivu i suhu kožu.
  • Drveni ugljen: upija sve štetne mikrobe iz vode, pročišćava vodu i poboljšava okus.

Kako održavati EVA μVoda® bocu i sferu?

Ovisno o tome koristite li pročišćenu i mineraliziranu vodu iz EVA Fontaine ili vodu iz vodovodne slavine, μVoda® sfera će trajati između 8 i 12 mjeseci prije nego što ju je potrebno mijenjati. Preporučljivo je da mijenjate sferu svakih 8 mjeseci ako koristite vodovodnu vodu i 12 mjeseci ako koristite vodu iz EVA Fontaine filtera.

Također se savjetuje da periodično ispirete μVoda® bocu i sferu pod hladnom vodom.

Trebate više informacija o EVA μVoda® boci? Slobodno pitajte što god Vas zanima o našoj prenosivoj boci za alkalnu vodu.

Pitajte nas – tko pita, ne skita, a ujedno i štedi novac!