Pričamo o vodi

Zatamnili smo cijeli tjedan! Iskoristite 20% niže cijene od ponedjeljka pa do kraja mjeseca

Zatamnili smo cijeli tjedan! Iskoristite 20% niže cijene od ponedjeljka pa do kraja mjeseca

Bliži se Crni petak. Sjajno, ali mi imamo još bolje vijesti! U ponedjeljak započinjemo s CRNIM TJEDNOM, a to znači da ćete po čak 20 posto nižim cijenama moći kupovati sve do kraja mjeseca! Naši popularni EVA filteri, NOVIS sokovnici i blenderi te aromatske i tuš glave u akcijskoj ponudi bit će dostupni preko webshopa www.eva.hr, uz besplatnu dostavu. Pridružite se ekipi zadovoljnih kupaca diljem Hrvatske!

U stvaranju svojih zdravih navika najbolje je početi vodom – onom najčišćom i zdravijom iz EVA filtera kojeg smo redizajnirali prema inputima naših korisnika. Unaprijeđeni sustav 'kap po kap' prirodnog pročišćavanja vode, kvalitetniji i kompaktniji dizajn s izborom spremnika od 7L i 12 L bit će najbolji dodatak vašoj kuhinji u službi zdravlja. 

Na izboru su i vrhunski švicarski NOVIS blenderi, nove ikone naprednih kuhinjskih aparata. Iznimno snažni, dokazano tiši te napredni i svestrani, preko svojih pet unaprijed zadanih programa, ovi blenderi za vas će pripremati smoothije, maslace, brašna od žitarica, drobiti led, kuhati i miksati kremaste juhice te izrađivati sorbete i sladolede. Uz program za samočišćenje, brzo i lako bit će spreman za iduću upotrebu.

Ako razmišljate o kupnji sokovnika idealno je vrijeme da kupnju NOVIS VitaJuicer sokovnika koji će vam dokazano omogućiti 56% više vitamina, 12% više dobivenog soka odnosno 28% veću iskoristivost namirnica. Jedini je sokovnik na tržištu koji vam omogućuje da ga koristite u popularnoj tehnologiji hladnog prešanja ili u tehnologiji centrifuge i iznimno se lako čisti.

Uz akcijske cijene tako vam prepuštamo izbor između aromatskih i filter tuš glava koje će vam priuštiti potpuno novo i zdravo iskustvo tuširanja. Filter tuš glava PR 9000 uklonit će klor, kamenac i ostale nečistoće iz vaše vode, spriječiti nakupljanje bakterija, pojačati pritisak mlaza te smanjiti račune za vodu. Ljepota vaše kože i kose zajamčena je i upotrebom Vita-C aromatske tuš glave koja će počistiti vašu vodu, a uz pomoć vitamina C i esencijalnih ulja pomoći u održavanju mladolikosti i olakšanju od dnevnog stresa.

Savršeno je vrijeme za izaberete najbolje pomoćnike u stvaranju zdravih životnih navika! Poklonite sebi ili najdražima proizvod koji će vam donijeti zdravlje ljepotu i mladolikost, a mi ćemo ga dostaviti pouzdano, brzo i BESPLATNO. No, naša priča ovime tek počinje, jer smo vam uvijek na raspolaganju savjetima i podrškom. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije!