Pričamo o vodi

Zaboravite na sve probleme s vodom

Zaboravite na sve probleme s vodom

Znate onaj osjećaj kada krenete čistiti po domu pa pronalazite razne bijele naslage u kuhalu za vodu, ne možete do sjaja očistiti tuš kabinu (naravno, zbog tih bijelih posušenih fleka) ili vam perilica prilikom pranja rublja ne pokupi sav prašak iz ladice? Ako ste pogađali, bili ste u pravu - problem je kamenac.

Sada pak zamislite koliko tek štete kamenac radi vama, budući da dnevno unosite oko dvije litre tekućine u svoj organizam. Vjerujemo, bojite se to uopće zamisliti.

Kamenac je tek početak

... jer u vodi iz slavine nalaze se još i klor, fluor, teški metali (…), odnosno popriličan broj kemijskih elemenata koje naše tijelo baš i ne voli. I kada redovito godinama koristimo vodu iz slavine, osjećamo se umorno, ne možemo se koncentrirati, koža nam je suha ili patimo od dermatitisa. Krivimo stres, krivimo alergije, a često je zapravo rješenje problemu tik pred nama - u vodi koju svakodnevno pijemo.

No, bez vode ne možemo

Jasno, bez ove tekućine ne možemo. Ipak više od 65% našeg organizma čini upravo voda. No, alternativa nekvalitetnoj vodi postoji i do nje možete doći vrlo lako. Sada slijedi to ključno pitanje – kako?

EVA filter za vodu sastoji se od čak 9 faza prirodne filtracije vode, kao što su ugljen, glina, kvarcni pijesak i zeolit sa slojevima srebra, dok se naknadno mineralizira vulkanskim stijenama. Sjećate se pokusa iz osnovne škole kada ste muljevitu vodu na satu prirode filtrirali upravo takvim postupkom? Za filtraciju izvorske vode pobrinula se Majka Priroda, a mi se za svoje zdravlje trebamo pobrinuti sami.

Da ipak ne bismo svaki put kada netko od ukućana želi popiti vodu radili male pokuse, EVA filter za vodu praktično je rješenje za čistu vodu s karakteristikama izvorske.

Prednosti EVA filtera za vodu

  • Prirodna filtracija vode bez kemikalija štetnih za zdravlje
  • Možete filtrirati neograničenu količinu vode
  • Budući da nije potrebna struja za napajanje, EVA filter za vodu je prijenosan
  • Nije potrebno servisiranje, a prva zamjena filtera vrši se tek nakon godinu dana korištenja
  • Neograničeno jamstvo na kvalitetu
  • Sprječava kamenac i štedi novac
  • Poboljšava okus vode i hrane

Zanima vas koje još prednosti nudi EVA filter za vodu? Nema problema, rado ćemo odgovoriti na sve vaše nedoumice i dodatna pitanja. Javite nam se putem maila eva@eva.hr ili nas nazovite na 01/ 777 36 56.