Pričamo o vodi

UPOZORENJE: kineske kopije EVA filtera na hrvatskom tržištu

UPOZORENJE: kineske kopije EVA filtera na hrvatskom tržištu

Prilikom preliminarnog istraživanja, u procesu lansiranja EVA Water Clinic proizvoda na hrvatsko i slovensko tržište, uočili smo postojanje filtera koji su vizualno slični EVA filterima, ali o kojima nije dostupno više konkretnih i transparentnih informacija na internetu.

Ipak, kako je tržište slobodno i otvoreno svima, korektnom tržišnom utakmicom, kvalitetom usluge, ali i samim proizvodom – razumljivo je zaključiti kako će upravo krajnji korisnici prepoznati one kvalitetnije proizvode, što će ujedno biti najbolji marketing i zdravo temelje za uspješno dugoročno poslovanje.

Međutim, kako je EVA Water Clinic uz svoje renomirane partnere iz segmenta zdravog života i prehrane (ENZITA, Mihaela Devescovi, Zelenarium, mami.hr, Naturala.hr i Diana Gluhak.eu) prisutna na većini sajamskih događanja u Hrvatskoj, Sloveniji i šire, primijetili smo da kod manjeg broja osoba dolazi do zabune i zamjene EVA filtera za spomenute slične filtere.

Stoga kako bismo spriječili moguće narušavanje ugleda EVA proizvoda, odlučili smo slijedom dobivenih informacija detaljnije istražiti dostupnost sličnih proizvoda na tržištu, njihove cijene i zemlju porijekla.

Otkrili smo da neke tvrtke u Hrvatskoj zaista prodaju ili čak poklanjaju filter koji je vrlo sličan EVA filterima, no razlike su ipak jasno uočljive. Time svakako ne želimo niti ne možemo zabraniti korisnicima kupnju navedenih proizvoda, ali uslijed dane obveze prema našim i svim budućim kupcima EVA filtera – naša je dužnost minimalna edukacija o temeljnim razlikama EVA proizvoda naspram ostalih sličnih proizvoda na tržištu.

UVIJEK ĆETE LAKO PREPOZNATI EVA FILTER

Prva i osnovna razlika je zemlja porijekla. EVA filteri stižu iz Južne Koreje, a proizvođač je EVA Health-Tech tvrtka koja je član SAMSUNG grupacije, dok su identični filteri u pitanju kineskog porijekla.

Nadalje, očigledna razlika je u ambalaži i pakiranju EVA filtera, kao što možete vidjeti na stranicama naše EVA ONLINE TRGOVINE, a zatim primijetite kako je EVA filter dostupan kroz ukupno četiri različita modela – dva obzirom na volumen i dva obzirom na pH vrijednost vode.

U pogledu vitalnih dijelova filtera, dovoljno je da obratite pažnju na filtracijsku jezgru koja predstavlja srce svakog EVA filtera. Filtracijska jezgra EVA filtera prepoznaje se po prirodnoj, nepravilnoj formi posve prirodnih tvari: aktivnog ugljena, zeolita, srebra, gline i kvarcnog pijeska, kroz čije se mikropore voda filtrira kao u prirodnom tlu i za konzumaciju dobiva izvorska kvaliteta vode. U slučaju sličnih proizvoda kineskog porijekla uočljivo je da se slojevi sastoje od pravilnih, okruglih i tvornički obrađenih dijelova, koji osim ugljena su nepoznatog porijekla.

Molimo, za sva pitanja oko EVA Fontaine filtera, te moguće razlike u odnosu na slične proizvode na tržištu, kao i druge filtracijske sustave, stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku, preko e-maila eva@eva.hr ili EVA pozivnog centra 01/777 36 56.

EVA FILOZOFIJA

Vrhunska kvaliteta i samo najbolja usluga!

Saznajte zašto...