Pričamo o vodi

Testirajte EVA filter za vodu

Testirajte EVA filter za vodu

Kada razmišljate o kupnji nekog proizvoda, imate li priliku konkretno ga testirati u vlastitom domu prije same kupnje? Vjerojatno ne, a jedino na što se možete osloniti su riječi prodavača da će određeni proizvod zaista zadovoljiti vaša očekivanja. Upravo to želimo promijeniti i omogućiti vam da iz prve ruke testirate EVA filter prije kupnje – i uvjerite se u kvalitetu.

U skladu s iskrenim i transparentnim poslovanjem, svim zainteresiranim kupcima nudimo mogućnost neobveznog o kupnji i besplatnog testiranja EVA filtera za vodu kroz 3 dana. Javite nam se i mi ćemo vam potpuno besplatno dostaviti EVA filter na željenu adresu i ostaviti ga na testu kod vas kroz 3 dana. Nakon 3 dana testiranja, dolazimo po tester model EVA filtera, a vi imate puno bolje razumijevanje proizvoda te iskustvo korištenja iz prve ruke, čime preciznije i lakše možete donijeti odluku o mogućoj kupnji.

Zašto testirati EVA filter za vodu?

Ukoliko se dvoumite o kupnji, htjeli biste isprobati i time se uvjeriti u kvalitetu EVA filtera, kontaktirajte nas i prijavite se za besplatno i neobvezno testiranje od 3 dana, čime ćemo vas obavijestiti o prvom slobodnom terminu testiranja i dostaviti vam EVA filter na željenu adresu.

Testiranje možete ugovoriti:

- preko e-mail adrese eva@eva.hr

- preko EVA pozivnog centra 01/777 36 56

NAPOMENA: nažalost zbog logističkih poteškoća, u ovom trenutku testiranje je moguće samo na području grada Zagreba, no užurbano radimo kako bismo testiranje EVA filtera omogućili i na području ostalih većih gradova diljem Hrvatske.