Pričamo o vodi

Kako izgleda naručivanje EVA filtera za vodu?

Kako izgleda naručivanje EVA filtera za vodu?

Često nas ovo pitate pa smo odlučili pomoći vam opisavši cijeli postupak u članku.

Ako ste došli do narudžbe, vjerujemo da ste već osvijestili istinu o vodi. Vodovodna voda koju svakodnevno konzumiramo kroz razne napitke, koristimo za kuhanje ili izravno pijemo potvrđena je kao zdravstveno ispravna da bi se mogla distribuirati javnim vodovodnim sustavom. No, činjenica je da kvaliteta vode varira od mjesta do mjesta, u što pak su se neki od vas, nažalost, u više navrata uvjerili sami. Ponekad je dokaz žućkasta tekućina koja izlazi iz slavine, ponekad je to čudni okus. Bilo kako bilo, znate još iz osnovne škole da bi voda trebala biti tekućina bez boje, okusa i mirisa. I znate da najčešće nije tako.

EVA filter za vodu dokazano je najbolji na tržištu

I tako ste se, nakon traženja rješenja vašem problemu, vjerojatno upoznali s filterima za vodu. A nakon još malo traženja, upoznali ste se i s našim EVA filterom za vodu za kojeg kupci tvrde da je najbolji na tržištu. Nećemo se sami hvaliti, pozivamo vas da radije pročitate recenzije kupaca na Googleu i na Facebooku.

Zaključili ste, želite EVA filter za vodu. No, kako odabrati pravi model i što trebate znati o ovom filteru?

Pravilan odabir EVA filtera za vodu

Pravilan odabir EVA filtera za vodu objašnjavamo u nekoliko narednih koraka.

  1. Upitajte se, koliko će osoba koristiti EVA filter za vodu. Na našem web shopu možete pronaći EVA Fontaine filtere za vodu zapremnine od 7 do čak 25 litara vode. Model od 7 litara preporučuje se za manja kućanstva (dva ili tri člana) te manje uredske prostore s jednom do tri osobe, čime uvijek na raspolaganju imate 5 litara prirodne mineralne vode, s mogućnošću nadolijevanja vode u filter u svakom trenutku i po potrebi.
  2. Savjetujemo vam da pročitate recenzije naših kupaca koje su ostavili na Facebook i Google stranici. Razlog je jednostavan. Moći ćete usporediti vaše želje i prioritete i dokazati sami sebi koji EVA filter je najbolji odabir za vaše kućanstvo.
  3. Prema vašoj želji, možete nas posjetiti u Remetinečkoj cesti 7 na Krugama, gdje imamo izložbeni salon u kojem ćete biti u direktnom kontaktu s našim prodajnim predstavnicima te ćete moći pitati apsolutno sve što vas o EVA filterima za vodu još zanima i naravno, probati filtriranu vodu iz prve ruke.
  4. Nakon što odaberete svoj model, omogućujemo vam besplatnu dostavu na kućnu adresu i to unutar samo 24 sata! Filter, ako to želite, možete isprobati kod kuće i unutar 14 dana vratiti u slučaju da niste zadovoljni, a mi ćemo vam vratiti novac. Ako pak ste zadovoljni s našim filterima kao i više od 2.000 ostalih zadovoljnih kupaca, onda ćete uživati u filtriranoj vodi visoke pH vrijednosti godinu dana i tek tada ćete trebati zamijeniti filtracijsku jezgru. Kao što možete primijetiti, nudimo vam 100% garanciju.
  5. Želimo vam da uživate u finoj filtriranoj vodi!