Pričamo o vodi

Novo u ponudi EVA ONLINE TRGOVINE

Novo u ponudi EVA ONLINE TRGOVINE

U skladu s našom vizijom poslovanja – zdrav život je najbolja navika – uvijek smo u potrazi za novim proizvodima koji mogu doprinijeti kvaliteti života, čija kvaliteta također je opravdana kroz dugi niz godina na tržištu te upravo kroz zadovoljstvo korištenja od strane brojnih kupaca. Navedeno smo pronašli u brendovima Vitamix, Hurom, Magimix, Excalibur i Sedona.

Tako od danas možete u ponudi EVA ONLINE TRGOVINE pronaći vrhunske proizvode navedenih svjetskih brendova, za koje jamčimo apsolutnim zadovoljstvom korištenja, uz osigurano:

  • višegodišnje jamstvo
  • besplatnu dostavu diljem cijele Hrvatske i na otoke
  • sve mogućnosti plaćanja (obročno karticama do 24 rate, pouzećem bez dodatnih troškova, virmanski/transakcijski, PayPal servisom ili gotovinski preuzimanjem u našoj poslovnici)
  • jamstvo povrata novca kroz 15 dana od kupnje ako niste zadovoljni proizvodom

Vjerujemo da Vitamix nije potrebno posebno predstavljati. Američki brend s više od 80 godina tradicije proizvodnje samo najboljih blendera na tržištu jamči imenom i reputacijom za svoje vrhunske proizvode. Bilo da se radi o potrebi za kućanstvo ili profesionalnoj namjeni u restoranima, hotelima i ostalim ugostiteljskim objektima – Vitamix će zadovoljiti i zapravo nadmašiti sva vaša očekivanja.

Ukoliko tražite sokovnike na principu hladnog prešanja, Hurom je prvo što bi trebalo pasti na pamet. Uživajte pripremajući zdrave i slasne prirodne sokove od željenog voća i povrća, bez tragova pulpe odnosno krutih ostataka u soku i bez stvaranja taloga u soku što je tipičan problem centrifugalnih sokovnika. Sve to, naravno, uz jednostavno čišćenje i održavanje Hurom sokovnika.

Svaka kuhinja također bi trebala imati i Miagimix multipraktik, koji umjesto vas sjecka, melje, miješa – odnosno znatno pojednostavljuje i ubrzava pripremu hrane, čime ga preporučuju brojni svjetski poznati chefovi.

Za pripremu sirove hrane te sušenje voća ili povrća neizostavni su Excalibur i Sedona dehidratori, također svjetski poznati brendovi s višegodišnjom tradicijom koji oduševljavaju kompaktnošću i malom potrošnjom energije.

Ponudu Vitamix, Hurom, Magimix, Excalibur i Sedona aparata možete pronaći u našoj EVA ONLINE TRGOVINI, pod sekcijom VRHUNSKI APARATI.

Sve navedene proizvode također možete naručiti telefonski ili dolaskom u poslovnicu.

EVA ONLINE TRGOVINA

Remetinečka cesta 7, 10 000 Zagreb

01/777 36 56

eva@eva.hr