Pričamo o vodi

PRED VAMA JE NOVI EVA FILTER: ostvarenje vašeg prava na najbolju vodu!

PRED VAMA JE NOVI EVA FILTER: ostvarenje vašeg prava na najbolju vodu!

Svi govore o pravu na vodu. Da, voda jeste osnova života. Ali vaše ljudsko pravo nije imati bilo kakvu vodu; kako biste doista uživali u životu, potrebna vam je NAJBOLJA voda. Tu, najbolju vodu, možete imati u svojoj kući ili u svom uredu, uz pomoć naše inovacije – NOVOG EVA FILTERA!

Novi EVA filter sa spremnikom od 7L

Tim znanstvenika i inovatora istraživao je punih pet godina u cilju da vama, ljubiteljima zdrave, 'žive' vode, učini dostupnim potpuno zadovoljstvo hidratacije. Hidratacija – konzumacija čiste, ispravne, istinite vode, temelj je zdravlja.

U tom cilju, ostvarivanju zdravlja kroz kvalitetu vode, osluškivali smo i mišljenja korisnika. A to ste vi, naši prijatelji, kupci - korisnici. Slušajući vaše 'inpute', iskustva, želje i nade, naši su inženjeri ostvarili san: najbolji, a širokoj publici ipak dostupan, filter za vodu. Od sada je pred vama je novi EVA filter! Ponosni smo na njega. I sigurni da će pozitivno promijeniti vaš život.

Novi EVA filter u vaše domove donosi vodu poput vitalnosti iz najdubljeg kraškog jezera, a s potpisom domaće kvalitete u skladu s najzahtjevnijim europskim standardima.

Novi EVA filter sa spremnikom od 12 L

Prednosti novog EVA filtera

KOMPAKTNIJI JE I ZAUZIMA MANJE PROSTORA U KUHINJI

Eva filter sada je kompaktniji, manji proizvod koji se svojim modernim i privlačnim dizajnom izvrsno uklapa u svaku kuhinju. Materijali spremnika još su bolje kvalitete - za njihovu i izradu korištena je BPA Free plastika najbolje kvalitete, a rezultat su iznimno kruti spremnici, potpuno neotopivi u vodi i otporni na lom.

Budući da smo sasvim mislili na vaše zdravlje, plastična struktura EVA filtera ne sadrži bisfenol A i ftalat (BPA-plastični aditivi), a ima i dokazano (certificirano) najviši stupanj kvalitete.

MINERALNO KAMENJE DODATNO POVEĆAVA PH VRIJEDNOST VODE

Uveli smo i prirodno mineralno kamenje koje obogaćuje vodu prirodnim mineralima nakon filtriranja te povećava pH vrijednost vode na 8,0 ph. Ono zamjenjuje mineralni uložak iz dosadašnjih EVA filtera tako da više ne morate brati između PLC ili BEP modela, već se možete odlučiti za jedan jedinstven EVA filter od 7 ili 12 litara, standardno s većom pH vrijednošću.

Mineralno kamenje

POBOLJŠANI KERAMIČKI FILTER I FILTRACIJSKA JEZGRA

Ključne komponente filtera filtracijska jezgra i keramički filter također su poboljšane te su, uz sve ostale preinake, EVA filter tako lansirale u sam vrh najkvalitetnijih filtera za vodu. Glina, kvarcni pijesak, zeolit sa slojevima srebra i ugljen sastavni su dio te srce svakog EVA filtera u obliku filtracijske jezgre, prirodno filtrirajući vodu kroz mikropore navedenih slojeva - kap po kap, kako biste uživali u vodi najbolje kvalitete.

Poboljšana kvaliteta jezgre za EVA filter

GUMIRANA BRTVA PROTIV CURENJA VODE

Mislili smo na sve. Eva filter omogućuje jednostavno rukovanje i uz pomoć noviteta – gumirane brtve koja je postavljena na ključna mjesta kako bi se spriječilo slučajno curenje vode iz EVA filtera, još lakše možete manipulirati EVA filterom te prema volji i želji ga premještati s jedne pozicije na drugu.

NOVA AMBALAŽA

Vrhunske preinake zaokružene se s novim dizajnerskim i vizualnim potpisom; uvedena je nova i modernija ambalaža na kojoj se može i vidjeti novi redizajnirani logotip.

Redizajnirana i praktičnija ambalaža

Konačan rezultat je još bolja kvaliteta vode, a uza sve to stiže i dokazano najbolja kvaliteta usluge EVA tima koja se upravo brine o daljnjem životu EVA filtera; podsjećamo na redovne zamjene vitalnih dijelova te osiguravamo vrhunsko korisničko iskustvo.

Pođite s nama na putovanje u dubinu plavetnila, do izvora žive vode, u krilo EVA filtera!