Pričamo o vodi

Dokaz nekvalitete vode očit je na EVA filteru za vodu

Dokaz nekvalitete vode očit je na EVA filteru za vodu

Nedavno smo na EVA Water Clinic Facebook stranici zamolili naše korisnike da podijele s pratiteljima stranice fotografije svojih EVA filtera za vodu. Zašto? Željeli smo jasno stanovnicima raznih krajeva Lijepe Naše dati do znanja što to svakodnevno unose u organizam.

Ostali smo apsolutno zaprepašteni!

Voda iz vodovoda upitne je kvalitete

Hrvatski zavod za javno zdravstvo redovito provjerava kvalitetu vode za piće te podatke o ispravnosti objavljuje svake godine. To nije ništa neobično. No, neobično je sljedeće - prema Izvještaju o zdravstvenoj ispravnosti vode za ljudsku potrošnju u 2018. godini - u toj je analizi čak 53 posto uzetih uzoraka u vodoopskrbnoj mreži lokalnih vodovoda bilo neispravno! Ogroman postotak, zar ne?

I tu se zapravo krije odgovor zašto smo ostali zaprepašteni fotografijama koje su nam poslali korisnici naših EVA filtera za vodu! Znamo da vodovodna voda u Hrvatskoj nije idealne kvalitete, no toliko prljavi filteri zaista su nas zaprepastili jer to sugerira da je stanje gore nego što smo mislili.

Ovakve prljavo žute, crvene i smeđe naslage na EVA filteru najbolji su pokazatelj nekvalitete vode i što se zapravo nalazi u vodovodonoj vodi za piće, a što građani svakodnevno konzumiraju.

Velike količine krutih čestica poput mulja, teških metala, klora i ostalih nečistoća koje se talože na keramičkom filteru rezultat su ovako drastičnih promjena boje.

Lošu kvalitetu vode primjećuju i građani

Korisnica Karolina B.K. iz Splita poslala nam je tako fotografiju EVA filtera za vodu na kojem su vidno zabilježeni tragovi svega onog što svakodnevno s vodom unosimo u organizam, a gospođa Karolina EVA filter koristi tek mjesec i pol dana!

Karolina B.K. između ostalog je istaknula: „Više od 20 godina koristim filtere za vodu raznih proizvođača. U zadnje vrijeme dosta selimo i odgovara mi da filter nije vezan za dovod i odvod vode. Za razliku od drugih filtera, Eva ima puno ukusniju vodu.“

A druga korisnica, Tina S. je nadodala: „Jednom kad probate vodu iz ovog filtera, vrlo lako ćete znati prepoznati po mirisu i okusu što je čisto, a što ne.“

Postoji rješenje za probleme s vodom

Zaključak? Umjesto da naivno kupujete skupocjenu flaširanu vodu te skupe i komplicirane filtere koji se spajaju na vodovod i zahtijevaju servisiranja, radije stvari uzmite u svoje ruke i već danas poduzmite konkretne korake. EVA filter za vodu je trajno rješenje za sve probleme s vodom za piće s kojim su mnogobrojni kupci izuzetno zadovoljni. Ovaj potpuno prirodni filter za vodu oduševit će vas kvalitetom vode i jednostavnošću korištenja, a stiže s neograničenim jamstvom i ne zahtijeva servisiranje.

Za sva pitanja o EVA filteru za vodu budite slobodni nas nazvati na broj telefona 01/777 36 56, ili više informacija potražite na našim stranicama.

Ovdje možete vidjeti nekolicinu izdvojenih fotografija od kupaca EVA filtera koje su jasan indikator nekvalitete vodovodne vode, a što EVA filter jasno filtrira te omogućuje svježu i dokazano zdravu vodu izvorske kvalitete.