Pričamo o vodi

Najam EVA filtera te vrhunskih blendera i sokovnika

Najam EVA filtera te vrhunskih blendera i sokovnika

Poštovani kupci i cijenjeni partneri, sigurni smo da ste dobro upoznati s našim brojnim mogućnostima plaćanja – obročno karticama do 24 rate, pouzećem bez dodatnih troškova, transakcijski, gotovinski preuzimanjem u poslovnici i PayPal servisom – a od lipnja za pravne osobe omogućujemo i najam EVA filtera za vodu i ostalih aparata na željeni period.

Obzirom da konstantno težimo unaprijediti kvalitetu usluge i omogućiti što bolje iskustvo korištenja naših proizvoda - dostupne mogućnosti plaćanja i uvjeti kupnje jedan su od imperativa korisničkog iskustva, s čime idemo korak dalje i pravnim osobama omogućujemo najam EVA filtera, EVA Ultimate tuševa te VITAMIX i HUROM aparata na minimalni period od 1 godine pa sve do 4 godine.

U vidu pravnih osoba, na ovaj način nije potrebno planirati budžet za dodatne troškove niti izravno kupovati opremu putem predračuna – i to prije nego što se oprema počela isplaćivati kroz korištenje. Najam EVA filtera za vodu i ostalih vrhunskih aparata moguć je zahvaljujući suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska, putem kojeg se omogućuje najam kroz oblik operativnog leasinga, uz brojne prednosti pred klasičnim leasing uvjetima:

 • bez učešća
 • fiksni ugovoreni iznos najma – bez dodatnih troškova u periodu najma
 • najam se tretira kao 100% trošak, a ne kao obveza
 • iznos najma je moguće plaćati mjesečno ili kvartalno
 • ne smanjujete likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke
 • odmah preuzimate aparate koje možete koristiti
 • stalna korisnička podrška i dostupnost

Kako unajmiti aparate?

Jednostavno: (1.) izaberite aparate koje želite unajmiti, (2.) ovlaštena osoba tvrtke sa žigom i osobnom iskaznicom dolazi u našu poslovnicu – i to je to! Prema ugovorenim uvjetima s vama kao korisnikom – koji proizvodi i koji period najma – naše osoblje šalje upit za financiranje u GRENKE Hrvatska, te se odluka o financiranju za iznose do 150.000,00 kn donosi gotovo trenutno bez ikakve dokumentacije.

Po odobrenju, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici (nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora) i odmah preuzimate željene aparate ili potpuno besplatno organiziramo brzu dostavu za Vas na željenu lokaciju.

Nemojte vezati dragocjeni kapital u opremu – investirajte u razvoj poslovanja!

Ova usluga najma aparata je idealna za: tvrtke, hotele, apartmane, ugostiteljske objekte i javne ustanove.

VAŽNO: u ugovorenom periodu najma, korisnik nema apsolutno nikakvih dodatnih troškova osim iznosa najma, u sklopu čega je korisniku potpuno besplatno omogućena zamjena svih redovnih dijelova i održavanje aparata unutar perioda najma.

Nakon završetka perioda najma – navedene proizvode možete vratiti ili trajno zadržati.

Proizvodi dostupni za najam:

 • EVA filteri za vodu
 • EVA Ultimate tuš glave
 • VITAMIX blenderi
 • HUROM sokovnici

Cjelokupnu našu ponudu možete pronaći na stranicama EVA ONLINE TRGOVINE.

CIJENE I UVJETI

Obzirom da Vam želimo omogućiti najbolje uvjete i mogućnosti, ponuda za najam željenih aparata slaže se individualno prema upitu.

Zatražite informativnu ponudu za najam 
Navedite željene aparate (EVA filter za vodu, EVA Ultimate tuš, Vitamix, Hurom...), te željeni period najma (1 - 4 godine).

Za sva dodatna pitanja oko mogućnosti najma kontaktirajte nas preko telefona 01/777 36 56 ili e-maila eva@eva.hr