Pričamo o vodi

Velika novogodišnja akcija EVA filtera za vodu od 15%!

Velika novogodišnja akcija EVA filtera za vodu od 15%!

Kakav bi to bio prosinac bez prigodnih blagdanskih akcija, zar ne? Zato smo odlučili razveseliti sve vas kojima je stalo do vašeg zdravlja i zdravlja vaših obitelji i prijatelja sniženjem EVA filtera za vodu, trenutno najprepoznatijih filtera za vodu na tržištu. Kao posebnu ponudu dostupnu samo u prosincu, za vas smo upakirali atraktivne pakete po sniženim cijenama od 15%! Novogodišnje pakete možete nabaviti na web shopu www.eva.hr, a EVA filtere po sniženim akcijskim cijenama diljem Hrvatske kod naših maloprodajnih partnera.

Izdvojeni novogodišnji paketi zdravlja

EVA filteri za vodu – U novogodišnju akciju uključili smo EVA filtere za vodu zapremnine od 7L i 12L. EVA filteri za vodu od 7L pogodni su za manja kućanstva, dok su EVA filteri za vodu od 12L pogodni za veća kućanstva i za urede, vrtiće te škole. EVA filtere za vodu pronaći možete na našem web shopu i u svim trgovinama naših prodajnih partnera po atraktivnoj cijeni, koja je samo u prosincu snižena za 15%.

I tako ste se, nakon traženja rješenja vašem problemu, vjerojatno upoznali s filterima za vodu. A nakon još malo traženja, upoznali ste se i s našim EVA filterom za vodu za kojeg kupci tvrde da je najbolji na tržištu. Nećemo se sami hvaliti, pozivamo vas da radije pročitate recenzije kupaca na Googleu i na Facebooku.

Novogodišnji paket EVA filter i HUROM Citrus – U jednom paketu riješite sve probleme s vodom za piće i kuhanje te jednostavno i brzo „izvadite“ sok iz citrusa. Ovaj paket uključuje EVA filter za vodu zapremnine 7L koji će vas oduševiti potpuno prirodnom filtracijom vode te jednostavnim i sigurnim rukovanjem čak i za djecu, budući da se filter ne spaja na struju niti vodovod. Ovo je ujedno jedan od najprodavanijih filtera za vodu na tržištu jer zamjena dijelova nije česta, a također nije potrebno niti ikakvo servisiranje. S druge strane, Citrus sokovnik donosi prepoznatljivu HUROM kvalitetu. Pomoću vijka za cijeđenje koji se rotira brzinom od 90 do 120 okretaja u minuti, lako i brzo pripremit ćete zdrav i ukusan napitak. Još jednu stvar je važno naglasiti, a ta je da se ovaj sokovnik izrazito lako čisti i zaista je pomoć svakom kućanstvu.

EVA filter i novogodišnji poklon zdravlja – Kao dar sebi, ženi ili prijatelju, savjetujemo vam da nabavite ovaj atraktivni novogodišnji paket zdravlja. U novu 2019. godinu kročite s novim ciljem – živjeti zdrav i sretan život! Ovaj paket sastoji se od EVA filtera za vodu zapremnine 7L i novogodišnjeg poklon paketa koji dobivate potpuno besplatno! Drugim riječima, paket zdravih namirnica koji u maloprodaji vrijedi više od 150 kn vi dobivate kao poklon uz kupnju EVA filtera za vodu! Savršena kombinacija, zar ne?

Nakon što odaberete paket po sniženoj cijeni od 15%, vilenjake Djeda Božićnjaka slobodno zamolite da isti upakira u prigodni blagdanski papir kako bi ova čarolija koja traje samo u prosincu za vas i vama drage ljude biti savršena! Sretni vam blagdani!