Pričamo o vodi

Kako EVA Water Clinic štedi vaš novac...

Kako EVA Water Clinic štedi vaš novac...

Po čemu se EVA Water Clinic razlikuje od ostalih filtracijskih sustava na tržištu, a kojih je mnogo – kako jeftinijih tako i skupljih – možete u detalje pronaći na našim stranicama. Cilj nam je prvenstveno istaknuti način filtriranja vode, za konzumaciju i tuširanje, koji je potpuno istovjetan posve prirodnoj filtraciji vode kroz mikropore tla – što se upravo događa u EVA Fontaine filteru kada u njega ulijete vodu.

Osim prirodne filtracije i mineralizacije vode i time dobivene mineralne vode izvorske kvalitete, EVA Water Clinic ističe se i dvogodišnjim jamstvom na sve proizvode, pri čemu se jamstvo na EVA Fontaine filter besplatno produljuje svake naredne godine. Usto, našim iskrenim i transparentnim EVA poslovanjem nastojimo izgraditi povjerenje među postojećim i budućim kupcima, kako omogućujemo povrat novca u cijelosti kroz 15 dana nakon kupnje proizvoda te stojimo na raspolaganju za sva moguća pitanja i stalnu korisničku podršku nakon kupnje.

Iako se pri tome može činiti da je riječ o kompleksnim proizvodima, EVA Water Cllinic vraća komercijalno filtriranje vode na najosnovnije procese prirodnog i gravitacijskog filtriranja i mineraliziranja vode, kroz odabrane i mineralima bogate slojeve tla.

Kada i što mijenjam na EVA Fontaine filteru?

Najvažnije, pitanje cijene može se jednostavno obrazložiti prema učinkovitosti EVA Water Clinic proizvoda, njihovoj trajnosti i dugom radnom vijeku vitalnih dijelova filtera koje je potrebno mijenjati. Primjerice, EVA Fontaine filter tijekom višegodišnjeg korištenja zahtijeva promjenu nekoliko vitalnih dijelova: filtracijske jezgre, keramičkog filtera i mineralnog uloška. Ono gdje Vi kao kupac upravo profitirate jest u učinkovitosti i dugom radnom vijeku navedenih dijelova. Filtracijska jezgra omogućuje protok od čak 7.500 litara vode, što za potrebe konzumacije (za piće i kuhanje) može potrajati od minimalno 12 mjeseci pa do čak 18 mjeseci! U tom periodu od kupnje nisu potrebna nikakva ulaganja u EVA Fontaine filter...

S druge strane, kada je potrebno zamijeniti filtracijsku jezgru nakon 12 do 18 mjeseci, ista će vas stajati 430 kuna, čime opet na raspolaganju imate 7.500 litara vode izvorske kvalitete. Preračunato u flaširanu vodu, 7.500 litara vode može vas stajati od 12.000 pa do više od 20.000 kuna, a tu je uvijek i pitanje nekvalitetne BPA plastike kod flaširane vode! Možda nešto manje stajat će vas drugi filtracijski sustavi, no opet su financijski neisplativiji i dugoročno skuplji zbog učestale zamjene vitalnih dijelova ili godišnjih troškova održavanja i servisa, ovisno o kakvom se filtracijskom sustavu radi.

Konačno, spomenuti keramički filter (bijela kupola u gornjem spremniku) na EVA Fontaine filteru potrebno je zamijeniti nakon 2 godine korištenja, a mineralni uložak (plava košarica u donjem spremniku) zahtijeva promjenu nakon čak 3 godine korištenja – a s pojedinačnom cijenom od 360 kuna ne predstavljaju veću investiciju u tako dugom vremenskom periodu korištenja.

Time vjerujemo da smo vam uspjeli dokazati kako EVA Fontaine filter – a isto vrijedi i za ostale EVA Water Clinic proizvode – brzo vraća uloženi novac nakon kupnje.