Pričamo o vodi

Zašto je HUROM sokovnik sinonim za čašu zdravlja?

Zašto je HUROM sokovnik sinonim za čašu zdravlja?

Vjerojatno gledate američke filmove i serije na Netflixu u čijim scenama vaši omiljeni glumci odmah po buđenju „cijede“ razno voće i povrće, nakon čega kreću na trčanje. Primjer je to zdravog Lifestylea, odnosno načina života kakav bismo svi trebali imati.

Suprotno tome, razni gusti sokovi i oni rjeđi, tako zvani juicevi koji su popularnost stekli 90-ih i lako ih možemo nabaviti u bilo kojoj trgovini, dokazano nisu zdravi. Sadrže ogromne količine šećera, rafiniranog naravno, i zapravo nas čine debljima i manje zdravima.

OK, zaključak je jednostavan - zdrave sokove potrebno je cijediti kod kuće. No, kako? Pomoću ručnog ocjeđivača ne sigurno, jer to je Sizifov posao od kojeg ćete odustati prije ili kasnije.

HUROM sokovnik

Ovaj južnokorejski brend sokovnika ima tradiciju proizvodnje vrhunskih sokovnika na principu hladnog prešanja gotovo 45 godina, a povezuje sve najbolje iz drugih sokovnika na tržištu praktički bez tipičnih nedostataka.

Vertikalno su orijentirani, centrifuga ovih sokovnika vrlo je brza, ne „štopa“ se, a namirnice su iskorištene gotovo u potpunosti. Ako k tome dodamo odličan izgled, visoku kvalitetu (zato i dobivate dugogodišnju garanciju) i lako pranje, vaše zadovoljstvo je zajamčeno, zar ne?

Ono što je ipak najvažnije spomenuti kod HUROM sokovnika je što rade po principu hladnog prešanja. Temeljitim, ali sporim cijeđenjem iz prirodnih namirnica u potpunosti zadržavaju potrebne enzime i hranjive tvari u soku, čime dobivate zdravi i ukusni napitak pripremljen u svega par minuta.

Treba li vam ovaj sokovnik i zašto?

Za početak, spomenut ćemo da sokovi od voća i povrća blago djeluju na raspoloženje, odmorenost organizma i probavu. Također, s vremenom ćete osjetiti kako se daleko manje razbolijevate i nemate više problema s onih zločestim zimskim prehladama.

Ako ne znate što biste stavili u sokovnik, već sada možete istražiti Internet koji je prepun raznih zdravih recepata. Tu su i knjige te brojni pisani recepti koje možete kupiti u svakoj knjižari. Uvijek možete i nas pitati - rado ćemo vam poslati nekoliko slasnih recepata koji se pripreme u par minuta

S više od 2.500 kupaca, HUROM sokovnici su svakako potvrdili svoju kvalitetu, a veliki interes kupaca te iznimno zadovoljstvo postojećih korisnika je najbolji dokaz kako je HUROM uistinu vrhunski sokovnik na tržištu.

Za sva dodatna pitanja i informacije o HUROM sokovnicima kontaktirajte nas preko telefona 01/777 36 56 ili e-maila eva@eva.hr