Pričamo o vodi

Eva Water Clinic na sajmu SASO 2019: Vrhunska kvaliteta za zdrave navike

Eva Water Clinic na sajmu SASO 2019: Vrhunska kvaliteta za zdrave navike

Eva Water Clinic na sajmu SASO 2019. u Splitu (Spaladium arena) od 23. do 26.10., ponudit će modernizirane proizvode kao i široku paletu novih visokokvalitetnih proizvoda po AKCIJSKIM CIJENAMA.

Kako je stvaranje zdravih navika kod svojih kupaca jedna od glavnih misija njezinog poslovanja,  Eva Water Clinic sa zadovoljstvom nudi najkvalitetnije blendere i sokovnike švicarske kvalitete

Novis revolucionarni mali aparati

NOVIS SOKOVNIK predstavlja vrhunac ponude sokovnika, a kombinirajući značajke hladnog prešanja, centrifugiranja i jednostavne citrus preše omogućuje čak 56% više vitamina i 12% posto više soka od ostalih sokovnika. Novis sokovnik omogućit će najbolju kvalitetu prirodnog soka uz vrlo jednostavno i brzo korištenje te još jednostavnije i brže čišćenje. Na izboru je čak 12 vibrantnih boja kako bi se sokovnik savršeno uklopio u svaku kuhinju. 

NOVIS BLENDER koji spada među najjače blendere na tržištu kroz svojih pet programa omogućuje jednostavno i brzo stvaranje smoothija, raznih pašteta i namaza, maslaca, brašna i biljnih mlijeka čak i ukusnih i kremastih vrućih juha. S pet unaprijed zadanih programa koji omogućuju automatsko miješanje odabranih sastojka Novis blender idealan je bilo u kućanstvu za svakodnevnu namjenu ili profesionalno korištenje u ugostiteljskim objektima ili restoranima.

Jedinstvene performanse ovih revolucionarnih malih kućanskih aparata predstavljaju najpouzdaniju ”jednom u životu kupnju”.

Eva Water Clinic djeluje u skladu s najnovijim svjetskim trendovima kada je u pitanju voda i predstavlja paletu visokokvalitetnih tuš glava za pročišćavanje vode koje u vaše kupaonice dovode higijenske uvjete najvišeg standarda i nezaboravno iskustvo za vaša osjetila.

Poklonite svojoj koži i kosi najbolju njegu

Posjetitelji će na izboru imati FILTER TUŠ GLAVE za iznimno pročišćavanje vode. Filter tuš glave uklonit će sve nečistoće i zaostatke iz vode, poput hrđe i teških metala, koje bi agresivnim djelovanjem mogli ugroziti vaše zdravlje dok će istovremeno očuvati prirodna ulja koja će osigurati ljepotu kože i mekoću vaše kose. Također, voda kojom se tuširate omekšat će i postati bogatija negativnim iona koji, studije pokazuju, povoljno djeluju na uklanjanje stresa i zdravlje. 

Predstavit ćemo i AROMATSKE TUŠ GLAVE. Aromaterapeutsko iskustvo koje omogućuju ove tuš glave dovode do oporavka uma i tijela te jača i revitalizira organizam kako bi se što uspješnije nosio sa svakodnevnim stresom. Vitamin C i eterična ulja koja su posebnim tehnologijom koncentrirana u kapsulama unutar ovih tuš glava, na kožu i kosu djeluju antioksidativno štiteći je od preuranjenog starenja i potičući stvaranje kolagena.

TUŠ GLAVE ZA PODIZANJE PRITISKA egzotiku tuširanja omogućuju izrazito jakim mlazom, do 1,5 put većim do uobičajenog. Tuš glava za podizanje tlaka je posebno je dizajnirana s patentiranim trokustastim raspršivačem vode što ujedno omogućuje i jak mlaz te nježno otpuštanje kapljica poput spreja. Za vrijeme tuširanja oslobađaju se i negativni ioni koji prema istraživanjima pozitivno utječu na disanje, cirkulaciju te smanjenje stresa.

Bez obzira na model tuša koja naglašava određene performanse, vrhunska ponuda svih tuš glava podrazumijeva čistu vodu bez nečistoća poput klora hrđe, kamenca i zaostalih metala, pojačavanje pritiska vode uz istovremenu štednju vode te terapeutski učinak zbog čega će koža i kosa zablistati punim sjajem prirodne ljepote.

Dokazano najbolja kvaliteta usluge

Nezaobilazna stavka na sajamskoj ponudi već je EVA filter za prirodno pročišćavanje vode čiji su nadaleko priznatu kvalitetu potvrdili i kupci najboljim ocjenama.

Vrhunsku ponudu koja je pomno smišljena uvažavanjem potreba naših kupaca i kretnjama tehnoloških noviteta svi posjetitelji sajma SASO 2019. moći će kupiti po akcijskim cijenama.

Kupnjom proizvoda korisnici dobivaju  bezrezervnu podršku i dokazano najbolju kvalitetu usluge – gdje se upravo EVA tim brine o vašem proizvodu, podsjeća na redovne zamjene vitalnih dijelova te osigurava vrhunsko korisničko iskustvo.