Pričamo o vodi

EVA Water Clinic na sajmu Mystic: uhvatite svoj popust!

EVA Water Clinic na sajmu Mystic: uhvatite svoj popust!

U jeku priprema za nadolazeće šesto izdanje sajma Mystic na Zagrebačkom velesajmu, koji se održava kroz četiri dana od 15. do 18. listopada, kao jedan od brojnih izlagača - EVA Water Clinic osigurava popuste do 15% na sve EVA proizvode.

Iskoristite priliku i uhvatite svoj popust posjetivši nas na najvećem sajmu alternative i zdravog života u regiji. Omogućujemo vam do 10% popusta uz sve načine plaćanja – kao i obročno karticama do 12 rata, a uz gotovinsko plaćanje i do 15% na sve EVA proizvode!

Izabrati možete između najboljeg filtera za vodu na tržištu – EVA Fontaine filtera koji omogućuje posve prirodno filtriranje i mineraliziranje vode i time prirodnu mineralnu vodu, a dostupan je u više modela obzirom na volumen i način filtracije, te je iznimno učinkovit, posve energetski neovisan i bez potrebe za učestalim izmjenama dijelova.

Tu je i EVA Ultimate® napredna tuš glava koja omogućuje prirodno filtriranje i mineraliziranje vode za tuširanje, s dokazanim dermatološkim učinkom na kožu i kosu koja njeguje ispucalu, isušenu i osjetljivu kožu te dokazano pomaže kod kožnih bolesti.

Naposljetku, s popustom do 15% možete se odlučiti i za kupnju naše vrlo popularne EVA µVoda® boce za alkalnu vodu, koja zahvaljujući prirodnim materijalima sadržanim u sferi alkalizira vodu i podiže joj pH vrijednost do 9,0, čime si omogućujete prirodnu detoksikaciju kroz ublažavanje kiselosti organizma.