Pričamo o vodi

EVA Water Clinic na sajmovima

EVA Water Clinic na sajmovima

Tijekom nadolazećeg razdoblja putujemo po cijeloj Hrvatskoj i šire. Obilazimo sajmove i dolazimo u vaše gradove kako bismo vas upoznali, popričali i nazdravili  vodom izvorske kvalitete. Kao i svaki dobar gost, ne dolazimo praznih ruku.

Stoga iskoristite priliku. Posjetite nas na jednom od navedenih i iskoristite vrijedne pogodnosti pri kupnji. Omogućujemo vam do 15% popusta na sve EVA proizvode!

Izabrati možete između najboljeg filtera za vodu na tržištu – EVA Fontaine filtera koji omogućuje posve prirodno filtriranje i mineraliziranje vode. Dostupan je u više modela, obzirom na volumen i način filtracije te je iznimno učinkovit, posve energetski neovisan i bez potrebe za učestalim izmjenama dijelova.

Tu je i EVA Ultimate® napredna tuš glava koja omogućuje prirodno filtriranje i mineraliziranje vode za tuširanje, s dokazanim dermatološkim i njegujućim učinkom na kožu i kosu.

Naposljetku, s popustom do 15% možete se odlučiti i za kupnju naše vrlo popularne EVA µVoda® boce za alkalnu vodu, koja zahvaljujući prirodnim materijalima sadržanim u sferi alkalizira vodu i podiže joj pH vrijednost do 9,0 - čime si omogućujete prirodnu detoksikaciju kroz ublažavanje kiselosti organizma.

Provjerite naš raspored izlaganja na sljedećim sajmovima:

  • 03.-06.02.2016. Adriatic Gastro Show sajam, Split
  • 11.-13.03.2016. 12. sajam Altermed, Celje (Slovenija)
  • 17.-20.03.2016. Mediteranski sajam, zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, Dubrovnik
  • 07.-10.04.2016. 100% Natural Sajam, međunarodni eko sajam, Rijeka

Radujemo se skorom susretu!

EVA Water Clinic