Pričamo o vodi

EVA Business: zaboravite na flaširanu vodu i uštedite novac

EVA Business: zaboravite na flaširanu vodu i uštedite novac

Kvalitetna i jeftinija voda za piće nije samo pitanje koje muči kućanstva – i tvrtke svakodnevno vode bitku u traženju što povoljnijih, a opet praktičnih i kvalitetnih rješenja u zadovoljavanju potreba za vodom. Klasični aparati za vodu, s bocama od 18,9 litara, time su najčešći odabir, no vjerujemo da može i bolje od toga…

I uistinu, može! Uvjerili su se u to prvi korisnici nove EVA Business usluge koja znatno pojednostavljuje korištenje EVA filtera u poslovnim okruženjima, a još važnije – značajno štedi novac. Navedeno je samo jedna od prednosti korištenja EVA filtera, no krenimo redom.

Klasični aparati za vodu

Klasični aparati za vodu mogu se podijeliti u dvije vrste: koji koriste boce za vodu (18,9 litara) te koji se priključuju izravno na vodovod, sadrže filter i ne koriste boce. Prednosti spomenutih su što nude mogućnost hlađenja i grijanja vode, no time zahtijevaju priključak na električnu mrežu, mehaničko servisiranje, prostor za smještaj plastične ambalaže (praznih i punih boca) ili, u suprotnom, priključak na vodovod.

S druge strane, EVA filter uspješno nadilazi sve navedene probleme. Usto, EVA filter tvrtka kupuje u puno vlasništvo, bez mogućnosti najma – a samo tu slijedi prva, manja ušteda. Nadalje, EVA filter se ne spaja na električnu mrežu, ne priključuje se na vodovod, možete ga postaviti bilo gdje u prostoru i pri tome dobivate zdravu alkalnu vodu izvorske kvalitete. Možda vam iz prve to ne znači previše, no ukoliko pazite na zdravlje i kako se hranite, alkalna voda unosi dobrodošlo osvježenje i neutralizira kiselost organizma uslijed stresa, loše prehrane, nekretanja itd.

Možda ćete pri tome pomisliti kako je nedostatak EVA filtera što ne može grijati ni hladiti vodu – no zapravo je voda gotovo uvijek ugodne, zapravo najbolje temperature za piće. A koliko ste samo puta hladnu vodu iz aparata pomiješali s vrućom? Vratimo li se na financijsku uštedu, u pravilu najvažniji faktor u odlučivanju, EVA filter omogućuje do 10 puta veću uštedu novca u odnosu na klasične aparate za vodu koji koriste boce (ovisno o potrebama tvrtke za vodom), odnosno u pravilu su na godišnjoj razini i do 30% povoljniji u odnosu na alternativne aparate za vodu koji se izravno priključuju na vodovod.

EVA Business:

  • EVA filteri se ne priključuju na električnu mrežu ni vodovod
  • Neograničena količina alkalne vode na raspolaganju
  • Mogu se postaviti bilo gdje u prostoru
  • Neograničeno jamstvo
  • Značajna ušteda novca – do 10 puta!
  • Minimalno održavanje
  • Alkalna voda pH vrijednosti od 7,5 do 8,0 pH
  • Izvorska kvaliteta vode
  • Jamstvo povrata novca u 30 dana ukoliko niste zadovoljni
  • Kupnja EVA filtera, besplatna dostava i dodatne pogodnosti

Za više informacija o EVA Business usluzi preuzmite dostupne uvjete s informacijama o cijenama, dostupnosti i mogućnostima neobveznog testiranja.

Ukoliko i Vi u svoje poslovanje želite uvesti vodu izvorske kvalitete, a pri tome se osloboditi ovisnosti o bocama za vodu i značajno uštedjeti novac, kontaktirajte nas.

EVA Business: budite slobodni navratiti do nas ili nas nazvati

EVA Water Clinic Hrvatska i Slovenija
Remetinečka cesta 7 (zgrada INSAKO / ZIP)
10 000 Zagreb

E-mail: eva@eva.hr
Telefon: 01/777 36 56

Radno vrijeme: 09:00 - 17:00 (uvijek ste dobrodošli, a prije dolaska samo nas kontaktirajte)