Pričamo o vodi

Još jednostavnije i brže naručivanje uz novi način plaćanja

Još jednostavnije i brže naručivanje uz novi način plaćanja

Poštovani i dragi kupci te cijenjeni partneri, sigurni smo da ste dobro upoznati s našim brojnim mogućnostima plaćanja – (1) obročno karticama do 24 rate, (2) pouzećem bez dodatnih troškova, (3) transakcijski/virmanski, (4) gotovinski preuzimanjem u poslovnici, (5) PayPal servisom i (6) kroz dugoročni najam za pravne osobe – a od svibnja 2018. godine uveli smo i mogućnost plaćanja preko naplatnog linka.

Obzirom da konstantno težimo unaprijediti kvalitetu usluge i omogućiti što bolje iskustvo korištenja EVA proizvoda, dostupne mogućnosti plaćanja i uvjeti kupnje jedan su od imperativa korisničkog iskustva – s čime idemo korak dalje te svim kupcima omogućujemo vrlo brzo i jednostavno naručivanje EVA proizvoda uz naplatu karticama do 24 rate preko naplatnog linka.

Time možete naručiti željene EVA proizvode telefonski, a opet platiti karticama do 24 rate bez da prolazite kroz proces narudžbe na našoj EVA ONLINE TRGOVINI. Dovoljno je u razgovoru s našim djelatnicima reći koji EVA proizvod želite kupiti – EVA filter za vodu, EVA Ultimate tuš, EVA µVoda bocu za alkalnu vodu ili možda HUROM sokovnik i VITAMIX blender – i na e-mail adresu dobit ćete naplatni link koji vas izravno vodi na potpuno zaštićene i sigurne stranice naplate, na kojima unosite podatke o kartici i željeni broj rata. I to je to!

Sigurnost vaših podataka je naš apsolutni prioritet

Stranice za naplatu omogućene su od strane CorvusPay IPG sustava – servisa za online autorizaciju kreditnih kartica koji povezuje EVA ONLINE TRGOVINU s bankovnim sustavom za prihvat kartica. Vaša digitalna sigurnost na našim stranicama omogućena je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 256-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa). Na navedeni način omogućen je siguran prijenos informacija te spriječen svaki nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između računala kupca i CorvusPay servisa, i obrnuto.

Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće i banke) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni na pregled tvrtki Akvilia Unio d.o.o. (generalni uvoznik EVA Water Clinic proizvoda) niti drugim neovlaštenim osobama.

Za sva dodatna pitanja o mogućnostima plaćanja prilikom kupnje EVA proizvoda stojimo na raspolaganju preko telefona 01/777 36 56 ili e-maila eva@eva.hr.