Često postavljana pitanja

Ovdje smo pripremili nekoliko najčešće postavljanih pitanja, čiji odgovori Vam mogu pomoći ukoliko se želite više informirati oko EVA Ultimate® napredne tuš glave ili ste isti kupili pa u ovom dijelu možete pronaći jednostavne upute oko održavanja.

Molimo korisnike na pridržavanje uputa u brošuri proizvoda prilikom korištenja i jednostavnog održavanja EVA Ultimate tuša. Za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

 

Tlak vode se odjednom smanjio, što da radim?

Ukoliko se to dogodi kada se EVA Ultimate® napredna tuš glava koristi šest mjeseci ili duže, uklonite glavu tuša i kontaktirajte nas za zamjenske dijelove. Manje od šest mjeseci: ili se smanjio radni tlak vode u kućanstvu ili filteri trebaju prijevremenu zamjenu uslijed loše kvalitete vode.

 

Voda kroz jednu ili dvije mlaznice ne istječe pravocrtno.

Budući da metalna pločica s vrlo malim promjerom mlaznica ujedno djeluje kao završna barijera i najmanjim zaostalim naslagama kamenca, može doći do djelomičnog čepljenja nekih od mlaznica. Nježno istrljajte mekom četkicom kako bi uklonili čestice. Ako se problem nastavi, rastavite proizvod kako je navedeno i uronite metalnu pločicu u otopinu vode i bijelog octa ili operite sa sredstvom protiv kamenca. Dobro isperite i vratite u tuš glavu s brtvenim prstenom.

 

Tuš glava na spojevima propušta vodu, što da radim?

EVA Ultimate® napredna tuš glava je osmišljena kako bi se mogla odvojiti da bi se instalirali zamjenski Ultimate® ulošci. Također, brtveni prsteni se koriste za montažu kako bi se izbjeglo propuštanje. Pronađite mjesto propuštanja i ponovno sastavite nakon što ste provjerili svaki brtveni prsten.

 

Koristim vaš tuš, ali na površini tuš kabine, kao i same tuš glave nalazim bijele naslage – je li to kamenac?

Ne. EVA Ultimate® napredna tuš glava gotovo u potpunosti eliminira kamenac iz vode kojom se tuširate, čime je upravo mlaz vode toliko ugodniji za Vašu kožu, mekši i zdraviji – no moguće bijele naslage zapravo predstavljaju rezidualne ostatke otopljenih kalcijevih granula iz tuša, koje se mogu pronaći na mlaznicama tuša i površinama tuš kabine, te se lako očiste.

 

Na spoju crijeva i tuša curi voda, što da radim?

Budući da EVA Ultimate® napredna tuš glava radi na principu povišenog tlaka, ukoliko crijevo ne nasjedne dobro na navoj EVA tuša ili se crvena gumena brtva prebacuje preko navoja crijeva, može doći do curenja uslijed visokog tlaka. Pokušajte jače zategnuti spoj tuša i crijeva, svakako koristeći ručnik ili suhu krpu kako biste mogli bolje zategnuti. Ukoliko vam se i dalje crvena gumena brtva prebacuje preko navoja crijeva i dolazi do curenja, pokušajte skinuti gumenu brtvu te spojiti tuš s crijevom bez crvene gumene brtve – svakako dobro zategnite.