EVA Ultimate tuš glava

Tusiranje prirodno filtriranom i mineraliziranom vodom

Tuširanje koje čuva i njeguje kožu

Zaboravite na iritacije i suhu kožu nakon tuširanja...

Voda koja prođe kroz zeolit i zrnca Hinoki čempresa ima svježinu prirodne izvorske vode te je obogaćena hranjivim tvarima, dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu u čuvanju osjetljive kože.

Mlaz vode je znatno omekšan i omogućuje neopisivo ugodnije iskustvo tuširanja, a time je vrlo pogodan za kupanje novorođenčadi, djece i ljudi koji su skloniji problemima sa suhom i osjetljivom kožom ili se bore s atopijskim dermatitisom, psorijazom i ostalim kožnim oboljenjima.

Štiti kožu od rezidualnog klora, bakterija i kamenca zaostalog u vodovodnoj vodi.

Voda je neusporedivo nježnija prema koži i najvažnije – antibakterijski tretirana i potvrđena na kvalitetu, a smanjena je i potrošnja vode za 30%. EVA Ultimate tuš potvrđeno njeguje osjetljivu, ispucalu, isušenu i bolesnu kožu, a s nježnim mlazom preporučuje se za novorođenčad, djecu i starije osobe.

Estetski privlačna i prozirna EVA Ultimate tuš glava ujedno je univerzalna i s lakoćom se priključuje na već postojeće crijevo Vašeg tuša, a time i lako nosi s Vama gdje god putujete.

 
Grafika tuša s fazama
 

EVA obnovljivi Ultimate® uložak za tuš

EVA obnovljivi  Ultimate® uložak za tuš glavu

Ultimate filtracijski uložak sadrži novi set kalcijevih granulica, zeolit, zrnca Hinoki čempresa i mikrofilter s prirodnim vlaknima – čime ustvari dobivate novi tuš unutar postojećeg tijela EVA Ultimate® tuša.

Zamjena Ultimate filtracijskog uloška potrebna je jednom godišnje, odnosno kada se istroši sloj kalcijevih granulica ili kada osjetno padne tlak vode kroz tuš. U prosjeku kroz 12 mjeseci ili čak i više, ovisno o korištenju i kvaliteti vode.

Upute za jednostavno održavanje i sastavljanje zamjenskih vitalnih dijelova možete pronaći u brošuri proizvoda.

Imate pitanja oko EVA Ultimate® napredne tuš glave?

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA CIJENA

Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije i u svako vrijeme.

Na upite svojih korisnika odgovaramo precizno i unutar istog radnog dana.